Lecznicze właściwości warzyw + 390 prostych przepisów na smaczne potrawy

Dobrosław Miód. Lecznicze właściwości warzyw + 390 prostych przepisów na smaczne potrawy
Dobrosław Miód. Lecznicze właściwości warzyw + 390 prostych przepisów na smaczne potrawy
4.25 z 5, podano 12 głosów

Wszyscy doskonale wiemy, że warzywa są zdrowie, a więc wartościowe dla naszej diety. Ale dlaczego są zdrowe i korzystne dla naszego zdrowia dowiemy się właśnie z tej książki. Dodatkowym atutem są przepisy kulinarne na przetwory z warzyw. Publikacja zawiera ponadto podstawowe informacje na temat warzyw uprawnych, szlachetnych, jak i dzikich. Omawia także ich pochodzenie, występowanie, surowiec, zawartość, działanie, zastosowanie lecznicze.

Przeczytaj książkę «Lecznicze właściwości warzyw + 390 prostych przepisów na smaczne potrawy» online:

Zostaw komentarz:

Możesz być zainteresowany:

Pozostań w kontakcie

Bądź na bieżąco z nadchodzącymi książkami, subskrybuj nasz cotygodniowy biuletyn:

Sprzężenie zwrotne

Biblioteka

© 2020. Your Lib. All Rights Reserved.