Własna kawiarnia, marzenie czy udręka?

Michał Heller. Własna kawiarnia, marzenie czy udręka?
Michał Heller. Własna kawiarnia, marzenie czy udręka?
4.95 z 5, podano 16 głosów

Publikacja dla tych wszystkich, którzy myślą o rozpoczęciu kawiarnianej działalności. Można w niej znaleźć odpowiedzi na wszystkie, nawet najbardziej szczegółowe pytania dotyczące zarówno kawiarni, jak i samej kawy. Autor, opierając się na własnym doświadczeniu w kawowej branży, nie tylko przedstawia czytelnikowi, gdzie tkwi tajemnica smaku kawy i jak przygotować fenomenalne latte czy przyrządzić espresso, lecz także obala kawowe mity i porusza wiele zagadnień dotyczących lokalizacji kawiarni, umów z najemcą, doboru odpowiedniego sprzętu, szkoleń, aspektów sanitarno-epidemiologicznych, działań marketingowych. Wzór dokumentacji HACCP jest częścią książki.

Przeczytaj książkę «Własna kawiarnia, marzenie czy udręka?» online:

Zostaw komentarz:

Możesz być zainteresowany:

Pozostań w kontakcie

Bądź na bieżąco z nadchodzącymi książkami, subskrybuj nasz cotygodniowy biuletyn:

Sprzężenie zwrotne

Biblioteka

© 2020. Your Lib. All Rights Reserved.